Par se je poročil leta 2008 in ima skupaj tri otroke – Blue Ivy ter dvojčka Rumi Carter in Sir Carter. Foto: Reuters
Par se je poročil leta 2008 in ima skupaj tri otroke – Blue Ivy ter dvojčka Rumi Carter in Sir Carter. Foto: Reuters

Par je rojstni dan pevke praznoval na 107-metrski jahti Lana, s katero sta do otoka Galešnjak prispela iz Dubrovnika. Nato sta se odpravila proti Kornatom ter na Korčulo in do območja Splita. V začetku tedna se je jahta spet zasidrala ob Kornatih, je poročal Jutranji list.

Zagrebški časopis je objavil pogovor z urednico hrvaškega modnega portala wall.hr Ivano Mišković, ki je slavni par srečala in fotografirala v eni od restavracij na otoku Žut, ki je del Kornatov. Miškovićeva je dejala, da je bila Beyonce oblečena v temnomodri kombinezon s cvetličnim vzorcem, na glavi pa je imela velik klobuk. Pri Jay-Z-ju pa je predvsem opazila "razigrane dreadlockse".

"Mislila sem, da je visoka vsaj meter in 80 centimetrov, a je dejansko zelo majhna in drobna. Bila je zelo skrivnostna s tem velikim klobukom. Če natakar ne bi povedal, verjetno ne bi niti dojeli, da gre za njo in Jay-Z-ja," je dejala Miškovićeva.

Jutranji list navaja, da tedenski najem luksuzne jahte, s katero je zvezdniški par pluje ob hrvaški obali, stane skoraj dva milijona ameriških dolarjev. Na 107-metrski jahti je prostora za 12 gostov in 31 članov posadke.

Časopis še spominja, da Beyonce in Jay-Z nista prvič na Hrvaškem. Navaja tudi, da je Blue Ivy dobila ime po rastlini, ki jo je Beyonce videla med nosečnostjo na obisku na hrvaškem otoku Hvar.