Skupaj čez vzpone in padce. Foto: AP
Skupaj čez vzpone in padce. Foto: AP

Pred kratkim so dolgoletni par Big Sean in Jhené Aiko, ki sta z občasnimi predahi skupaj že od leta 2016, fotografi v objektiv ujeli med potepanjem po Beverly Hillsu. Na fotografijah je pozornost pritegnil predvsem pevkin nosečniški trebušček. Kmalu zatem je 34-letni raper tudi na družbenih omrežjih naznanil, da skupaj pričakujeta prvega otroka.

"Resnično popolnoma nova motivacija," je navdušeno zapisal Big Sean, s pravim imenom Sean Michael Leonard Anderson, in dodal, da je zelo hvaležen, da ju bog še naprej blagoslavlja. "Komaj čakam, da bom oče," je še pripisal bodoči novopečeni očka. Njegova partnerica Jhené Aiko Efuru Chilombo je nosečnost prikrito potrdila tako, da je objavila fotografijo, na kateri se mlajša pevka drži za trebuh. "Par je presrečen in se že veseli novega poglavja," je za People delil njen tiskovni predstavnik.

Govorice, da imata zvezdnika otroka na poti, so se sicer začele pojavljati že pred mesecem dni, ko ju je oboževalec srečal v trgovini in na družbenih omrežjih hitro delil, da glasbenica izgleda "zelo noseča".

Medtem ko bo to za hiphoperja prvi otrok, ima njegova izbranka, s katero sta skupaj izdala tudi album TWENTY88, še 13-letno hčerko Namiko Love s pevcem O'Ryanom.