Mlada pevka je dejala, da je film Barbie, ki ga je režirala Greta Gerwig, najbolj neverjetna umetnina, kar jo je videla. Foto: Reuters
Mlada pevka je dejala, da je film Barbie, ki ga je režirala Greta Gerwig, najbolj neverjetna umetnina, kar jo je videla. Foto: Reuters

"Natanko pred letom dni sem gledala film, takrat sem bila zelo nesrečna in depresivna. Pisanje te pesmi me je nekako rešilo," je dejala pevka.

Pesem posveča vsem, ki se počutijo brezupno. "Vsa priznanja, ki jih prejme ta pesem, želim posvetiti vsakomur, ki doživlja brezup in občutek eksistencialnega strahu. Mislim, da se vsi občasno počutimo tako, tudi jaz z vsemi privilegiji, ki jih imam, in neverjetnimi stvarmi, ki jih lahko počnem ... Ampak, ja, preživela sem veliko časa s tem občutkom."

Pesem je bila pred nekaj dnevi nagrajena tudi na mednarodnem filmskem festivalu v Palm Springsu, ob prevzemu nagrade pa je 22-letna zvezdnica spregovorila o svoji osebni izkušnji občutka "eksistencialnega strahu".

Ko so njo in njenega brata Finneasa O'Connlla prosili, naj napišeta to pesem, je preživljala težko obdobje. "Nisem razumela, v čem je smisel in zakaj bi nadaljevala. Samo dvomila sem o vsem na svetu."

Gledanje filma Barbie ji je pomagalo, da se je počutila bolje. "Gledala sem Barbie in videla stvari, ki jih prej nisem. Mislim, da je ta film najbolj osupljiv, lep, smešen in neverjeten kos umetnosti na svetu. Zelo sem počaščena, da sem del tega."

Ljudem je svetovala, naj bodo potrpežljivi do sebe.