Angelino in Brada so fotografi ujeli tik pred vkrcanjem na letalo v Tivatu. Foto: Reuters
Angelino in Brada so fotografi ujeli tik pred vkrcanjem na letalo v Tivatu. Foto: Reuters

Lastnik hotela Splendid blizu Budve je za agencijo AFP povedal, da Pitt Črno goro pozna že dolgo, od leta 1988, ko je tam snemal enega svojih prvih filmov Temna stran sonca. "Brad Pitt mi je povedal, da je želel Črno goro predstaviti svoji ženi, saj ima lepe spomine na Perast, Sveti Stefan in Kotor, kjer je posnel enega svojih prvih filmov v karieri," je povedal Žarko Radulović.

"Povedal mi je, da bosta morda sem pripeljala otroke na počitnice, ker jima je všeč in je narava lepa," je še dodal hotelir.

Begunski centri pretresli zvezdnika
Verjetno najslavnejši hollywoodski par je, kot smo že poročali, nenapovedano obiskal Bosno, kjer sta obiskala ljudi, ki še vedno živijo v begunskih centrih, pogosto v izjemno slabih pogojih - in to skoraj 15 let po koncu vojne. Kot je znano, je Joliejeva tudi ambasadorka dobre volje Visokega komisariata ZN za begunce (UNHCR).

Igralca sta že odletela nazaj v Italijo, natančneje v Benetke, kjer Joliejeva snema film The Tourist pod režijsko taktirko Floriana Henckla von Donnersmarcka (Življenje drugih).