Zvezdnika sta v bosansko prestolnico prispela brez otrok. Foto: Reuters
Zvezdnika sta v bosansko prestolnico prispela brez otrok. Foto: Reuters

Predstavniki bosanske policije so povedali, da sta zvezdnika v Sarajevo priletela z zasebnim letalom, na letališču pa so ju po poročanju bosanskega časnika Dnevni Avaz pričakali predstavniki Unicefa. Znano je, da je Angelina ambasadorka dobre volje pri omenjeni organizaciji, vendar pa naj bi bil njen obisk Sarajeva zasebne narave.

Tokrat na pot brez otrok
Čeprav ni bilo uradno potrjeno, kje zvezdnika prebivata, se je na ducate fotografov utaborilo pred razkošnim hotelom Europe v središču mesta.

Fotografije z izleta slavnega para Angeline Jolie in Brada Pitta si lahko ogledate tukaj.

Zvezdnika sta v bosansko prestolnico prispela brez otrok - par ima tri posvojence in tri biološke otroke, ki ju po navadi spremljajo na potovanjih po svetu -, ob njiju pa sta bili dve odrasli osebi, najverjetneje varnostnika, poročajo bosanski spletni portali. Po poročanju spletnega portala Sarajevo-x.com naj bi se Brad in Angie iz Sarajeva po postanku v Srebrenici odpravila še v Dubrovnik.

Joliejeva v Benetkah snema film The Tourist, v katerem igra tudi Johnny Depp in za katerega je scenarij nastal po francoskem kriminalnem romanu Anthony Zimmer. Režira ga Florian Henckel von Donnersmarck, ustvarjalec kritiško priznanega nemškega filma Življenje drugih.