Angelina Jolie se je na Oskarjih veliko (preveč?) ukvarjala z razkazovanjem svoje desne noge. Foto: EPA
Angelina Jolie se je na Oskarjih veliko (preveč?) ukvarjala z razkazovanjem svoje desne noge. Foto: EPA

Kot ugotavljajo pri TheWrap.com, ima dvakratni nosilec naslova najbolj seksi moškega po izboru revije People zadnje čase slab učinek na svoje ljubimke, tako na nekdanje kot na zdajšnjo.

Angelina Jolie, s katero skupaj vzgajata šest otrok, je namreč že vse od podelitve oskarjev "na tapeti" zaradi desne noge, ki jo je tako vztrajno razkazovala na galadogodku. Njena desna noga je dobila celo svoj profil na Twitterju pod vzdevkom @AngiesRightLeg in bo kmalu dosegla 20.000 sledilcev.

Na precej slab odziv javnosti po Oskarjih je naletela tudi Gwyneth Paltrow, ki je bila v 90. letih nekaj časa zaročena s Pittom. Na podelitvi je namreč med podeljevanjem zlatega kipca ne preveč uspešno duhovičila z Robertom Downeyjem Jr. Je pa, v nasprotju z Angie, blestela vsaj na rdeči preprogi v beli opravi Toma Forda, ki je navdušila modne strokovnjake.

Tudi Pittovi nekdanji izbranki, ki ju ni bilo na Oskarjih, zadnje dni nimata preveč sreče. Njegova nekdanja žena Jennifer Aniston je z novo komedijo Odklop pogorela na blagajnah kinematografov, Juliette Lewis, s katero se je videval v zgodnjih 90., pa je za novo nadaljevanko The Firm dobila porazne kritike, serija pa je pritegnila porazno nizko število gledalcev.

Kot dodajajo avtorji omenjene "raziskave", pa bi bil kljub navedenim dejstvom marsikdo vseeno pripravljen tvegati z Bradom.