Nov zvezdniški parček? Foto:
Nov zvezdniški parček? Foto:
Bradley se je razšel s Suki. Foto: EPA
Irina Shayk in Christiano Ronaldo
Irina s slavnim nogometašem. Foto: EPA

40-letnega zvezdnika filma Ostrostrelec so z 29-letno rusko manekenko videli na predstavi v sredo, piše People. Ameriške medije so tako preplavile govorice o novem zvezdniškem parčku, ki govoric še ni komentiral.

Tako priljubljeni igralec kot ena najbolj iskanih manekenk na svetu, ki se vse bolj spogleduje tudi z igralstvom - nastopila je v filmu Herkul, sta "sveže samska".

Bradley se je pred dobrim mesecem po dveh letih razšel z manekenko Suki Waterhouse, s katero sta ostala v prijateljskih odnosih - skupaj sta se družila tudi na glasbenem festivalu Coachella. Bradleyjeva romanca z 18 let mlajšo Suki je bila precejšnje presenečenje, saj se je prej pred govoricami o zvezi z igralko Jennifer Lawrence branil z argumentom, da je premlada zanj in da bi mu bila lahko hčerka.

Zbogom, Ronaldo
Ruska manekenka, ki je od igralca mlajša le 11 let, se je januarja po petih letih zveze razšla z nogometnim zvezdnikom Cristianom Ronaldom.

"Po petih letih zveze se je zgodba med mano in Irino končala. Verjameva, da je bolje za naju, da sprejmeva ta korak v življenju," je Portugalec povedal medijem. Ronaldo naj bi jo pustil, ker ni želela z njim na zabavo za 60. rojstni dan njegove matere Dolores, Irina pa je pozneje španski reviji Hola zaupala svoj glavni razlog, zakaj sta se razšla z Ronaldom. Ženska se po besedah manekenke lahko počuti slabo in grdo samo takrat, kadar ima ob sebi slabega moškega, ki ni pravi za njo: "Mislila sem, da sem našla svojega idealnega moškega. No, izkazalo se je, da sem se zmotila."

Idealno je ...
Idealni moški je za Shaykovo nekdo, ki je zvest in iskren: "Je džentelmen, ki ve, kako se obnašati do ženske." Je to morebiti prav Bradley Cooper, najbolj seksi moški leta 2011 po izboru revije People, ki je prav tako razkril, kakšno dekle ga lahko osvoji: "Iščem dekle, ki je zabavno, neukročeno. Sem romantik, zato bi morala malce trpeti moje očarane poglede in podobno. Znam se precej raznežiti."