Fotografija družine princa Williama in Catherine je bila posneta na njihovi posesti v Norfolku.  Foto: Reuters
Fotografija družine princa Williama in Catherine je bila posneta na njihovi posesti v Norfolku. Foto: Reuters

Fotografijo je na njihovem domu v Norfolku posnel Matt Porteous, družina pa je oblečena v udobna oblačila in pozira pred kupom drv.

Božično voščilnico je par delil na uradnih profilih na družbenih omrežjih, ob njej pa sta William in Catherine zapisala, da z veseljem delita novo fotografijo svoje družine, ki je hkrati tudi letošnja božična voščilnica.

Božično voščilnico sta z javnostjo na družbenih omrežjih delila tudi princ Charles in Camilla. Foto: Reuters
Božično voščilnico sta z javnostjo na družbenih omrežjih delila tudi princ Charles in Camilla. Foto: Reuters

Tovrstne fotografije so vsakoletna tradicija kraljeve družine, v sredo sta jo predstavila tudi princ Charles in Camilla, vseeno pa bo tudi za kraljevo družino letošnje praznovanje božiča precej drugačno. Običajno se precej široka družina zbere v Sandrighamu na kraljičinem zasebnem podeželskem dvorcu, kjer si izmenjajo darila, uživajo v božični večerji in se sprehodijo do cerkve.

William in Catherine sicer s kraljico ne preživljata vsakega božiča, saj se kdaj odpravita tudi k njeni družini, letos pa bodo najverjetneje vsa praznovanja precej drugačna. "Zelo težko je," je William pred kratkim razložil skupini dijakov v Cardiffu, ki so ga vprašali o prazničnih načrtih. "Še vedno se poskušamo dogovoriti in težko je vedeti, kaj narediti, da bo za vse najbolje."