Pogodba z lasvegaškim hotelom je glasbenici omogočila, da več časa preživi s svojima sinovoma, Seanom (8) in Jaydnom (7). Foto: EPA
Pogodba z lasvegaškim hotelom je glasbenici omogočila, da več časa preživi s svojima sinovoma, Seanom (8) in Jaydnom (7). Foto: EPA

32-letna pevka, ki zadnje čase precej manj polni naslovnice kot v preteklosti, in odvetnik Lucado sta bila par slabo leto in pol - zaljubila sta se marca 2013, le nekaj mesecev po tem, ko se je nekdanja poprinceska sporazumno razšla z zaročencem Jasonom Trawickom.

V četrtek pa je Spearsova tiste oboževalce, ki še vedno spremljajo vsak njen korak, na Twitterju presenetila z zapisom: "Ahhhh, to samsko življenje." Čeprav njeni predstavniki o razlogih za razhod niso želeli govoriti, pa je po poročanju TMZ-ja kriv obremenilen videoposnetek, na katerem Lucado počasi pleše z neznano žensko in jo poljublja.

Še več: neka posredniška agencija je stopila v stik s pevkinim očetom Jamiejem Spearsom, ki je zadnjih šest let njen zastopnik, in mu video ponudila v zameno za zajetno vsoto denarja. Spears je ponudbo sprejel, "ker je želel hčerki prihraniti javno sramoto" zaradi objave v medijih, še piše TMZ. Ker ni povsem jasno, kdo je "tista druga ženska", koga je zastopala omenjena posredniška agencija in koliko kopij posnetka še obstaja, je Spears tabloidom že zagrozil s tožbo, če posnetek objavijo.

Spearsova sicer zadnja leta živi precej bolj umirjeno kot nekoč - njeno pevsko kariero sestavljajo predvsem redni nastopi v Las Vegasu in občasno kakšen (kritiško slabo sprejet) album. Za dveletno pogodbo z lasvegaškim hotelom Planet Hollywood, ki obsega 48 koncertov na leto, je namreč dobila zajetnih 30 milijonov dolarjev.