Britney bi imela več časa za družino, če ne bi bila zvezdnica. Foto: EPA
Britney bi imela več časa za družino, če ne bi bila zvezdnica. Foto: EPA

Med pogovorom za PopJustice.com ni želela natančno razložiti, kdaj se je opekla, ker ni zaupala temu, kar je čutila. Dejala je le: "S časom sem se naučila zaupati svojemu instinktu, je pa vsekakor trajalo precej dolgo." Sicer pa 29-letnica verjame, da je javnost ne pozna dobro in da ljudje vedo le približno polovico stvari o njej. "Menim, da je zasebno življenje zasebno in da bi moralo tako tudi ostati," je dejala in dodala: "Včasih so skrivnosti tiste, ki nas določajo."

Povedala je tudi, da hodi spat ob pol enajstih, da nima še nobenega sivega lasu in da bi, če ne bi bila uspešna pevka, postala učiteljica zgodovine. Ta poklic jo veseli, ker ima rada otroke, učiteljica pa je bila tudi njena mama. Če ne bi bila slavna pevka, bi več časa lahko posvetila tudi svojima otrokoma, Seanu Prestonu in Jaydenu Jamesu.

Kaj bi naredila, če bi se sinova odločila, da želita po stopinjah mame?
"Vsekakor bi pazila nanju, vendar če bi si tega želela, bi jima pustila, da poskusita. Bila pa bi zelo zaščitniška," je priznala Britney in dodala, da te na življenje v industriji zabave ne more pripraviti nihče, zato bi morala zaupati sinovoma, da bosta sama znala oceniti, kaj je prav in kaj narobe.

Prav zaradi otrok ima še toliko raje, če so njeni dnevi organizirani: "Kadar sem na turneji, vstanem zgodaj zjutraj, telovadim, se družim s svojima sinovoma, nato se odpravim na prizorišče koncerta, kjer pojem večerjo in se pripravim na nastop. Rada imam rutino in organiziranost."

Pevka je povedala tudi, da je na svoj zadnji album zelo ponosna in da se trudi občinstvu vedno ponuditi nekaj novega, tako v glasbi kot tudi pri nastopih in z videospoti. Kljub uspehu, ki ga je dosegla njena prva uspešnica Baby One More Time, te ne bi mogla označiti za popolno pesem, saj meni da kaj takega ne obstaja: "So pesmi, v katere sem popolnoma zaljubljena. Vendar pesmi so različne, ustvarjalne, lahko so kar koli. Mislim, da kaj takega, kot je popolna pesem, ne obstaja."