"Ne, ljudje, ni leto 2007, ampak 2023 in doma prvič pripravljam lazanjo." Foto: AP

Po medijih so vzniknile govorice, da duševno stanje Britney Spears ni najbolje. Viri naj bi namreč poročali, da je vedenje 41-letnice postalo nepredvidljivo in nestabilno. Bližnje naj bi zaskrbelo do te mere, da naj bi načrtovali najeti hišo v Los Angelesu, kjer bi Britney njen mož Sam Asghari in menedžer, intervencionist ter zdravniki poskusili prepričati, naj si poišče pomoč. Ker je pevka to izvedela, do intervencije ni prišlo, a naj bi vseeno obiskala zdravnika, srečanje naj bi šlo dobro. Spears pa se je odločila, da na družbenih omrežjih tovrstne novice razčisti.

"Slabo mi je, ko samo pomislim, da je sploh dovoljeno, da si ljudje izmišljujejo zgodbe, da sem skoraj umrla. Na neki točki je tega pač dovolj," je ob objavi fotografije z napisom Stanje hvaležnosti vas bo dvignilo na višjo frekvenco zapisala zvezdnica, ki je tako začela razmišljati o tem, kaj lahko naredi. "Verjetno bom morala nehati objavljati na Instagramu. Čeprav v tem uživam, mi očitno veliko ljudi ne želi dobro," je sklenila in pristavila, da sicer nad tem sploh ni presenečena, poroča E! News.

"Skrbništva je že dobro leto konec. Ne, ljudje, ni leto 2007, ampak 2023 in doma prvič pripravljam lazanjo," je poudarila grammyjevka, ki se je 13-letnega pravnega sistema skrbništva rešila novembra 2021. Na koncu zapisa je delila tudi nasvet svojega soproga, s katerim sta si večno zvestobo obljubila lanskega junija. "Kot moj možek najbolje pravi: 'Ne verjemi vsemu, kar prebereš'."

Tudi 28-letnik se je sicer vmešal v debato in za Access Hollywood pojasnil, da ni prišlo do nobene intervencije. "Moja žena ima popoln nadzor nad svojim življenjem in bo še naprej vse odločitve o sebi sprejemala ne glede na okoliščine. Domneve o njenem zdravju so neprimerne in se morajo takoj končati," je dejal.