Britney na fotografijah, ki so bile posnete v skoraj istem obdobju. Foto: Daily Mail/Candie's
Britney na fotografijah, ki so bile posnete v skoraj istem obdobju. Foto: Daily Mail/Candie's

Pevka se težave ni lotila s telovadbo in z zdravim načinom prehranjevanja, ampak je namesto tega za svojo zadnjo oglaševalsko kampanjo angažirala kar mojstre retuširanja.

Candie's, za katero je posnela nekaj fotografij, na katerih je oblečena v rožnate in črne kopalke ter belo krilo. Kolekcijo pomladnega perila je opisala kot "zelo vročo in seksi".

Bleda senca postave iz preteklosti
Fotografije prikazujejo njeno vitko brezhibno postavo, kar pa je v popolnem nasprotju s telesom, ki ga je pokazala na svojem marčevskem delu turneje v New Jerseyju. Ko se je namreč zagugala po vrvi v zlati obrobi, se je našel fotograf, ki jo je posnel v zanjo ne preveč prijetnem položaju, saj je jasno videti njen mlahav trebušček.

Ko mačke ni doma ...
Kljub nepopolni postavi ima pevka na svoji turneji v glavi tudi druge stvari in naj bi se po poročanju nekaterih medijev celo zaljubila v enega izmed svojih plesalcev. Odkar je skrbnik nad njenim življenjem postal oče Jamie, se Britney obnaša precej bolj umirjeno, vendar pa zna dobro izkoristiti čas njegove odsotnosti. Ko je namreč odšel na službeno potovanje v Los Angeles, naj bi se tako hitro "spentljala" s soplesalcem po imenu Gio: "Ni bilo nič resnega. Imela sta nekaj svojih trenutkov, kupila mu je tudi nekaj reči - par čevljev in nekaj oblačil - a sta končala, še preden se je vrnil njen oče," je medijem povedal neimenovani vir.

J. R.