Brooke bi se rada pobotala z možem. Foto: EPA
Brooke bi se rada pobotala z možem. Foto: EPA

Prah po "božičnem prepiru" med zakoncema, ko je Brooke Charlieja prosila za ločitev, ta pa jo je napadel z nožem in grožnjo podkrepil z ostrimi besedami, se je očitno že polegel. Muellerjeva je namreč najela zvezdniškega odvetnika Yala Galanterja, ki je zastopal tudi O. J. Simpsona, da bi na sodišču dosegel preklic prepovedi približevanja, ki ga je sodnik odredil Sheenu.

Brooke si namreč želi, da bi se s Charliejem lahko srečala in rešila zakonske težave. Galanter je za TMZ dejal, da se zakonca še vedno ljubita, prepir na božič pa poimenoval "ena slaba noč".

Incident med oddihom v Aspnu
Kot smo pisali, je bil 44-letni zvezdnik, eden izmed največjih zaslužkarjev med televizijskimi obrazi, aretiran v Aspnu, kjer sta zakonca preživljala božične praznike. Nad 12 let mlajšo ženo naj bi se, potem ko mu je omenila ločitev, spravil z nožem. Tako je namreč Muellerjeva dogodek opisala policistom. Njen odvetnikje je po dogodku dejal, da je njegova naloga, da poskrbi za to, da ne bi tožilci njenih besed sprevračali ali pa Brooke celo pripisali laži.

Po prepiru so Sheena takoj priprli, a je bil po plačilu varščine 5.900 evrov izpuščen na prostost še isti dan. Glede preklica oz. spremenitve odločitve o prepovedi približevanja bo sodnik odločal na naslednjemu zaslišanju, ki bo 8. februarja.