Reynolds je v preteklih intervjujih že večkrat poudaril, kako obžaluje dejstvo, da je izpustil Fieldovo iz rok. Foto: Reuters
Reynolds je v preteklih intervjujih že večkrat poudaril, kako obžaluje dejstvo, da je izpustil Fieldovo iz rok. Foto: Reuters

"Imela sva se rada najbolj na svetu, ampak bil sem kreten in uspelo mi je uničiti, kar sva imela. Dve desetletji potem nisva spregovorila besede, a jaz sem vsak dan razmišljal o njej. Ves čas mi je bilo žal," je dejal igralec v intervjuju za Vanity Fair.

Reynolds je s Fieldovo posnel štiri filme. "Bil je pomemben del mojega življenja, če ne že kar usoden," je že pred časom o igralcu delila mnenje Fieldova. Toda ko so jo novinarji prosili za komentar na nedavni intervju Reynoldsa, je dejala, da nima komentarja.

Soigralca v filmu Smokey and the Bandit sta leta 1977 poskrbela za enega najbolj vročih prizorov na velikih platnih, kmalu za tem pa sta se povezala še v zasebnem življenju.

Ko sta bila aprila leta 1979 skupaj že tri leta, je Reynolds takrat izjavil, da se še nista preselila skupaj. Razlog naj bi bili njeni sinovi iz prvega zakona. "Želim, da imata njena sinova postavljene vrednote. Nočem, da me imata za tistega moškega, ki se je kar vselil k mami," je dejal takrat.

Po razhodu s Fieldovo se je Reynolds poročil z Loni Anderson leta 1988, toda zakon se je končal z razvpito ločitvijo, ki je polnila rumene medije po svetu.