Poklic je za nekaj časa postavila na stranski tir. Foto: EPA
Poklic je za nekaj časa postavila na stranski tir. Foto: EPA

"Ena izmed mojih najljubših stvari zakonskega življenja je to, kako zelo ponosna sem na svojega moža," je zapisala ob fotografiji, ki prikazuje Maddena med koncertom.

"Čisto vsak dan sem ponosna nanj. En dan zaradi njegove velikodušnosti, spet drugi zaradi nežnosti in premišljenosti. Ponosna sem tudi, ko je neizmerno zaščitniški do ljudi, ki jih ima rad ... ampak čisto vsak dan pa sem ponosna na njegovo poštenost."

43-letna igralka je dodala, da se ji zdi neverjetno tudi to, da je Madden prvič po šestih letih s skupino Good Charlotte izdal nov album.

"Album je poln upanja in resnice. Govori o odpuščanju in ljubezni. Želim si, da bi vsak lahko ustvarjal glasbo ter s tem izrazil svojo bolečino, strahove, upanja in sanje."

Par se je poročil januarja lani, družine pa si želita tako močno, da si je igralka vzela premor od filmske industrije, saj se želi osredotočiti na družinsko življenje.

"Želi biti doma in uživati v tem posebnem delu življenja," je poročal US Weekly. "Svoji ekipi je dala jasno vedeti, da se na telefon ne bo oglasila za nobeno ceno - čeprav je dobila nekaj precej dobrih ponudb, je trdno odločena, da trenutno ni na voljo za nikakršno igralsko delo."