Razigrala je tudi nogometne navdušence. Foto: EPA
Razigrala je tudi nogometne navdušence. Foto: EPA

Preden sta se sinoči na nogometni zelenici spopadla Liverpool in Real Madrid, je občinstvo ogrela Camila Cabello. Med otvoritveno prireditvijo finala Lige prvakov se je 10 minut pred začetkom največje tekme evropskega klubskega nogometa te sezone s svojim nastopom poklonila svojemu kubansko-mehiškemu poreklu.

"Menim, da moja glasba vedno praznuje moje poreklo, tako da bo veliko pesmi z albuma Familia," je pevka pred nastopom povedala za Billboard. Barvito praznovanje je bilo tako karnevalsko obarvano, pred tisočimi nogometnimi navdušenci na pariškem stadionu Stade de France pa je 25-letnica odpela venček njenih uspešnic Señorita, Bam Bam in Don't Go Yet.

"Izmed vseh športov je ta tisti, ki ga res razumem in ki me najbolj navduši," je še priznala zvezdnica, ki je odraščala ob spremljanju svetovnih prvenstev v nogometu, in dodala, da si je vedno želela ogledati nogometno tekmo v živo. S spektaklom, ki so ga prenašali v več kot 200 državah in ozemljih, je na prizorišče želela prinesti tudi občutek skupnosti za športne in glasbene oboževalce po vsem svetu.

Real Madrid je v soboto sicer premagal Liverpool in osvojili 14. naslov evropskega klubskega prvaka.