Pevka je ločitev od Cannona že prebolela, saj se je pred kratkim zaročila z milijarderjem Jamesom Packerjem. Foto: Reuters
Pevka je ločitev od Cannona že prebolela, saj se je pred kratkim zaročila z milijarderjem Jamesom Packerjem. Foto: Reuters

Komik Nick Cannon, ki je bil s pevko poročen od leta 2008 do lani, noče, da bi njuna otroka, dvojčka Monroe in Morrocan, nastopala v njenem prihajajočem resničnostnem šovu. Cannon se namreč boji, da bi njegova družina postala podobna družini Kardashian, ki je zaslovela ravno po zaslugi resničnostnih šovov.

Cannon tako počne vse, da bi preprečil, da bi Careyjeva dvojčka vključila v njeno prihajajočo serijo Mariahin svet, ki jo bo predvajala postaja E!.

"Ideja, da bi njegova družina lahko postala izpostavljena zaradi resničnostnega šova, se mu zdi strašljiva, saj si želi, da bi njegova otroka odraščala čim dlje od kamer," je povedal Cannonov prijatelj in dodal: "Nickova največja mora je, da bi Moroccan in Monroe končala tako kot Kendall in Kylie Jenner, ki sta ravno po zaslugi kamer odrasli mnogo prezgodaj." Cannona moti tudi to, da bo pevkin resničnostni šov prevzela ekipa, ki ima pod okriljem tudi Kardashianove.

Pevka se še ni odločila, ali bo upoštevala želje nekdanjega moža. Cannon je sicer pred kratkim povedal, da se s Careyjevo odlično razumeta in dobro sodelujeta pri vzgoji otrok, a po zaslugi resničnostnega šova bi njun odnos lahko postal precej bolj zapleten, še poroča Inquisitr.