Caroline Wozniacki med bratoma Đoković. Foto: Instagram djokernole
Caroline Wozniacki med bratoma Đoković. Foto: Instagram djokernole
Nole ima dva mlajša brata, oba pa se ukvarjata s tenisom. Foto: Reuters

Kot pove njegov priimek, gre za brata številke ena moškega tenisa Novaka Đokovića.

Govorice, da tenisača povezuje nekaj več kot le prijateljstvo, krožijo že nekaj časa, zopet pa so se pojavile po teniškem turnirju v Pekingu, kjer su ju večkrat opazili skupaj. Caroline je govorice podžgala še z objavo na Instagramu, kjer je objavila fotografijo z bratoma Đoković. Podobno fotografijo je na Instagramu delil tudi Nole.

Marko in Caroline naj bi se spoznala v Monte Carlu pred časom - danska teniška igralka je namreč soseda družine Đoković - Novaka, njegove žene Jelene in njunega sina Stefana.

Razhod tik pred poroko
Caroline Wozniacki je maja lani tik pred poroko zapustil irski golfist Rory McIlroy, ki je ugotovil, da ni pripravljen na "vse, kar poroka prinese".

"Ni pravega načina za končanje razmerja, ki je dvema človekoma toliko pomenilo. Težava je v meni. Ko sva konec tedna razposlala vabila na najino poroko, sem spoznal, da še nisem pripravljen na vse, kar poroka pomeni. Caroline želim vso srečo, ki si jo zasluži, in se ji zahvaljujem za vse čudovite trenutke, ki sva jih preživela skupaj. O tem razmerju ne bom več govoril," je zapisal Rory.