Britanci so bili prepričani, da je princ Harry v Cressidi Bonas našel
Britanci so bili prepričani, da je princ Harry v Cressidi Bonas našel "tisto pravo". Foto: Reuters
Cressida in Harry sta bila par dve leti. Foto: Reuters

Cressidi Bonas, ki je prejšnji teden po dveh letih razdrla svojo zvezo z britanskim princem Harryjem, so v službi odobrili izredni dopust "iz sočutja". 25-letna Bonasova, vnukinja pokojnega Earla Howa, trenutno dela za londonsko marketinško družbo v Sohu in pred dnevi so jo fotografi ujeli objokano pred njeno pisarno.

Dopust "iz sočutja" so sicer odobrili tudi Kate Middleton, ko se je leta 2007 razšla s princem Williamom. Par se je sicer kasneje pobotal, se poročil in danes sta starša malega princa Georgea.

Harry, kot kaže, nima potrebe po žalovanju - trenutno je v Miamiju, na fantovščini svojega prijatelja Guya Pellyja.

Kaplja čez rob samska zabava
Britanski mediji so se medtem razpisali tudi o razlogih, zakaj je razpadla zveza med rdečelasim princem in Cressido, ki so jima mnogi že napovedovali skorajšnjo poroko. Če gre verjeti navedbam Daily Maila, naj bi bila ena od težav Cressidina samosvojost - čeprav je članica ugledne britanske družine, se Bonasova nikdar ni rada vkalupljala in je raje kot v zapete obleke na sprejeme prihajala v sproščenih opravah.

Princ Harry naj bi ji nedavno namignil, da bo morala spremeniti svoj slog oblačenja, če bo hotela dobiti kraljičin blagoslov, kar je vodilo v hud spor med njima, Cressidi pa se je zdelo, da ji palača "prepoveduje" biti to, kar je. V zadnjih tednih naj bi se par pogosto prepiral, kaplja čez rob pa naj bi bila, ko je Cressida izvedela za Harryjevo "moško" zabavo v Miamiju, kamor pa sama ni bila povabljena.
29-letni princ je sicer znan kot precej velik ljubitelj takšnih in drugačnih zabav.

Daily Mail še piše, da princ Harry razpad zveze obžaluje in da si želi Cressido nazaj, zato ji iz Amerike pošilja "15 SMS-ov dnevno".