Sheen je lani redno polnil tabloide s takšnimi in drugačnimi izpadi (ki so bili skoraj brez izjeme povezani z opojnimi substancami), zdaj pa naj bi bil
Sheen je lani redno polnil tabloide s takšnimi in drugačnimi izpadi (ki so bili skoraj brez izjeme povezani z opojnimi substancami), zdaj pa naj bi bil "ozdravljen". Foto: MMC RTV SLO/Reuters
Lindsay Lohan
Problematično osebno življenje Lohanove, od pijančevanja, ponočevanja in sodnega procesa, naj bi bilo stvar preteklosti, zagotavlja njen odvetnik. Foto: Reuters
serija Anger Management
Nanizanka, za katero je bil iztočnica istoimenski film iz leta 2003 z Adamom Sandlerjem in Jackom Nicholsonom v glavnih vlogah, se vrti okrog upokojenega igralca bejzbola, ki je zdaj terapevt za ljudi, ki imajo težave z obvladovanjem jeze; o vsem skupaj nekaj ve, ker je imel tudi sam v preteklosti podobne težave. Foto: IMDb

"Charlie rešitelj" pravi, da je on prava oseba, ki lahko "ozdravi" mlado igralko: "Povezan sem z nekom, ki očitno potrebuje mentorja, pa če to hoče ali ne. Ona se lahko še naprej zabava s svojimi modnimi prijatelji, lahko pa se obrne name ali prosi za nasvet nekoga, ki je prav tako skrenil s prave poti."

"Če bo poslušala, bo zmagala," je za TMZ izjavil Charlie, ki si je zaradi številnih izpadov prislužil naziv najzloglasnejši razgrajač Hollywooda.

Le prijatelja, in ne ljubimca
Charlie in Lindsay sta se spoprijateljila med snemanjem filma Scary Movie 5, igralec pa je igralki že enkrat priskočil na pomoč, ko je imela finančne težave. Takrat ji je podaril 100.000 dolarjev, da poplača dolgove, Lindsay pa se je Charlieju oddolžila s tem, da se je pojavila v njegovem novem TV-projektu, seriji Anger Management.

Igralec je dodal še, da ga z Lindsay povezuje zgolj prijateljstvo in ne romanca, kot so nekateri namigovali: "Rad jo imam, spoštujem jo, toda nikoli nisem nanjo položil prsta. Kako sem vam všeč zdaj," je v svojem slogu zaključil pogovor s TMZ-jem Sheen.

Slaba novica s sodišča
Lindsay Lohan pa je v petek prejela slabo novico z losangeleškega sodišča. Sodnik James Dabney je namreč zavrnil prošnjo igralkinega odvetnika, da se igralki ne sodi zaradi nepremišljene vožnje, oviranja primera in laganja policiji. Zvezdnica se bo morala tako 18. marca zagovarjati na sodišču zaradi vseh omenjenih prekrškov.

Na kratki obravnavi je odvetnik Mark Heller zahteval, da se zavrnejo obtožbe, saj so policisti Lindsay po njegovem mnenju po nesreči zaslišali nezakonito. Igralki grozi od treh mesecev do enega leta zapora za vsak prekršek.

Lindsay zavrača obtožbe
Spomnimo, 26-letna igralka se je 8. junija lani z izposojenim Porschejem blizu plaže v Santa Monici zaletela v velik smetarski tovornjak.

Li-Lo je morala zaradi lažjih poškodb v bolnišnico, kjer so jo obiskali možje postave in jo povprašali, kaj se je zgodilo. In kot je za TMZ dejal neimenovani vir, je Li-Lo dejala, da je bil za volanom njen asistent. Toda številni očividci so videli za volanom igralko.

Na sodišču se mora tako zagovarjati zaradi krivega pričanja, laganja policistom glede okoliščin nesreče in zaradi povzročitve nesreče. Grozi pa ji tudi civilna tožba, saj naj bi jo tožil voznik tovornjaka, ki je bil soudeležen v trčenju, zaradi telesnih in duševnih poškodb, ki jih je dobil med nesrečo.