Charlie in Brett sta se razšla. Foto: Twitter
Charlie in Brett sta se razšla. Foto: Twitter

"S Scotty sva preživela super leto, skupaj sva storila veliko reči. Krasna je, vendar sva se vzajemno odločila, da greva vsak po svoji poti in da preostanka življenja ne preživiva skupaj," je v sporočilu za javnost napisal 49-letni igralec.

Par bi se moral do poročnega oltarja sprehoditi novembra, Sheen pa je pojasnil, od kod nenaden zasuk: "Odločil sem se, da moji otroci potrebujejo večji poudarek kot zveza. Še vedno imam rad Scotty in ji želim vse najboljše v življenju."

Igralka in nekdanja zvezdnica pornofilmov sta se spoznala lani novembra, zaročila pa sta se na valentinovo, ko sta si privoščila oddih na Havajih.

V treh zakonih pet otrok
Charlie Sheen se je trikrat poročil. Prvi zakon z Donno Peele je trajal eno leto. Z drugo ženo igralko Denise Richards je v zakonu zdržal štiri leta, rodila pa sta se jima hčerkici Sam in Lola. S tretjo ženo Brooke Mueller je bil poročen tri leta, skupaj pa imata dvojčka Boba in Maxa. Charlie ima pet otrok - iz srednješolskih dni ima še hčerko Cassandro, ki je predlani postala mamica - in eno vnukinjo.