Charlie Sheen sicer ni dobil oskarja, si je pa kmalu po podelitvi Oskarjev kar sam izdelal posebno nagrado. In, seveda, fotografijo objavil na Twitterju. Foto: http://twitter.com/#!/charliesheen
Charlie Sheen sicer ni dobil oskarja, si je pa kmalu po podelitvi Oskarjev kar sam izdelal posebno nagrado. In, seveda, fotografijo objavil na Twitterju. Foto: http://twitter.com/#!/charliesheen

Zadnje dni resnično razvpiti (nekdanji?) zvezdnik serije Dva moža in pol, čigar razgrete (in precej neuravnovešene) izjave burijo duhove onstran luže, se je pridružil socialnemu omrežju Twittter. Ime njegovega uporabniškega računa @CharlieSheen naj bi bilo po poročanju Huffington Posta in po objavljenih fotografijah sodeč, uradno, Charliejeve "tvite" trenutno spremlja že več kot 600.000 ljudi.

Pred dvema urama je Sheen zapisal "Moja sinova sta v redu ... Moja pot je zdaj prosta ... Poraz ni mogoč!" Pri tem se je najverjetneje nanašal na to, da je policija v torek iz njegove oskrbe odvzela 23-mesečna dvojčka, ki sta se mu rodila v zakonu z Brooke Mueller.

Ženi grozil, da ji bo "odrezal glavo"
Do te poteze je prišlo po tem, ko je njegova nekdanja soproga dosegla prepoved približevanja zanj, saj naj bi bil Sheen do nje fizično in besedno nasilen. "Zelo me skrbi, da je trenutno blazen. Zelo se bojim, da me bo našel in napadel, zelo pa se bojim tudi za varnost otrok, medtem ko sta v njegovi oskrbi." Sodnik je zato Sheenu odvzel skrbništvo nad otrokoma in mu prepovedal komunikacijo z Muellerjevo ali približevanje njej al otrokoma na manj kot 100 metrov.

Muellerjeva namreč trdi, da je Sheen njuna dvojčka Boba in Maxa brez njenega dovoljenja odpeljal z njenega doma in ji ni pustil, da bi ju videla. Nekaj zanimanja za otroka naj bi pokazal šele v zadnjih dneh, saj ju od njunega zakonskega spora za božič skoraj ni videl. Ko je poskusila otroka dobiti nazaj, naj bi ji Sheen zagrozil: "Odrezal ti bom glavo, jo dal v škatlo in jo poslal tvoji materi."

22. marca bodo na zaslišanju, ki se ga morata udeležiti tako Sheen kot Muellerjeva, odločili o podaljšanju prepovedi približevanja. Pri reviji People poročajo, da jim je Sheen na vprašanje, ali se namerava bojevati za skrbništvo nad sinovoma, odgovoril z SMS-om: "Rojen sem bil pripravljen. Zmagujem."