Charlie Sheen je
Charlie Sheen je "noro" zaljubljen v Brett Rossi. Foto: Twitter

"Najboljši zahvalni dan do zdaj! Hvaležen sem, ker lahko svetu "ponudim" še eno priložnost, da počijo od ljubosumja," je k fotografiji pripisal v četrtek 48-letni težavni igralec, kmalu pa so svet obšle tudi fotografije, na katerih se novopečena zaljubljenca poljubljata v Mehiki.

Charlie in Brett zadnje dni namreč počitnikujeta v igralčevi vili v Cabo San Lucasu, igralcu, ki se na sodišču z nekdanjo ženo Brooke Mueller bojuje za skrbništvo nad dvojčkoma Bobom in Maxom, pa je ta oddih prišel še kako prav.

Rossijeva ni prva pornoigralka, ki je osvojila srce hollywoodskega igralca. Prejšnji december so ga prav tako v Mehiki ujeli v družbi Georgie Jones, v letu 2011 pa sta mu posteljo greli Bree Olson in Natalie Kenly, ki ju je Charlie imenoval za "moji boginji".

Odpuščeni zvezdnik serije Dva moža in pol je poleti prvič postal tudi dedek. Njegova najstarejša hči Cassandra, ki jo je dobil v zvezi s srednješolsko ljubeznijo Paulo Profit, je namreč rodila punčko Luno. Charlie pa ima sicer pet otrok. Iz zakona z Denise Richards ima še dve dekleti, Lolo in Sam.

Veliko denarcev kljub zamenjavi serije
Sheen, ki je bil pred Ashtonom Kutcherjem večkratni zmagovalec po zaslužku med televizijskimi igralci, je po odhodu s CBS-a končal v seriji Anger Management, a se mu sploh ne piše slabo. Nasprotno, nad plačilom se ne more pritoževati, saj je v enem letu zaslužil 10 milijonov dolarjev in se tako uvrstil na deseto mesto med najbolje plačanimi igralci ameriške televizije.