Charlize Theron in Sean Penn v srečnejših časih. Foto: AP
Charlize Theron in Sean Penn v srečnejših časih. Foto: AP

"Absolutno ne. Nikakor se nisem 'skoraj poročila' s Seanom Pennom," je dejala Theronova v oddaji Howarda Sterna. "Ne, hodila sva, to je dobesedno edino, kar sva počela, hodila," je zatrdila 44-letna oskarjevka.

"Bilo je razmerje, to zagotovo. Da, nisva se dobivala z drugimi, a vse skupaj je trajalo komaj leto dni," je dejala. "Nikoli nisva skupaj živela. In nikoli se ne bi poročila z njim. Ni bilo nič takega."

Theronova je morala sicer medijem večkrat odgovarjati na vprašanja glede njene zveze z 59-letnim Pennom, s katerim sta bila leta dobra prijatelja, leta 2014 pa sta se zapletla tudi romantično.

Zveza se je naglo razvijala in takrat so poročali, da je par zaročen. A nato je bilo zveze nenadoma konec, nihče od njiju pa nikoli ni razkril, kaj se je zgodilo. Tabloidi so poročali, da se je vse skupaj končalo precej grdo in da je bila Charlize tista, ki je vse skupaj odrezala, nato pa ni odgovarjala niti na Pennove SMS-e.

Pozneje je za Wall Street Journal to zanikala in preprosto dejala, da sta bila v razmerju, zdaj pa da nista več. "Oba sva se odločila, da se razideva. To je to."

Theronovo so pozneje povezovali z Bradom Pittom, a je sama dejala, da je "šokantno samska" in še čaka na junaka, ki se ji bo javil. Penn je medtem zadnja štiri leta v razmerju s 27-letno Leilo George, hčerko igralcev Vincenta D'Onofria in Grete Scacchi. Georgeeva je leto dni mlajša od Pennove hčerke Dylan, ki se mu je skupaj s sinom Hopperjem rodila v zakonu z Robin Wright.