Cheryl je v filmu dobila manjšo vlogo, igrala bo sodnico v oddaji, kjer iščejo talente. Foto: EPA
Cheryl je v filmu dobila manjšo vlogo, igrala bo sodnico v oddaji, kjer iščejo talente. Foto: EPA

Potem ko Cheryl ni uspelo pri ameriški različici oddaje Faktor X (tja so jo vabili, vendar pa vloge sodnice ni dobila zaradi pomanjkanja kemije s sožirantko Paulo Abdul), je dobila priložnost, da postane članice žirije oddaje Faktor X kar v filmu.

28-letnica naj bi v filmu What to Expect When You're Expecting odigrala vlogo članico žirije oddaje, v kateri bo svoj talent preizkušala Diazova (v filmu Jules). Sicer pa film, v katerem bo zaigrala tudi J.Lo, govori o štirih parih, ki se pripravljajo na starševstvo.

Član filmske ekipe je za Daily Mail povedal: "To ne pomeni, da si Cheryl kar naenkrat želi postati igralka. Ko je vse šlo bolj navzdol, je dobila to ponudbo in menila je, da bi bilo zabavno, če bi vlogo sprejela."

Medtem pa je ustanovitelj in član žirije oddaje Faktor X Simon Cowell dejal, da bi s Colovo z veseljem sodeloval pri kakšnem drugem projektu. Ponujal ji je tudi mesto žirantke v britanski različici njegove oddaje, vendar sta pogajanja kmalu prekinila: "Zamudila je rok za prijavo, kar pomeni, da je izgubila mesto. Njenega menedžerja sem vprašal, kako sprejema to, on pa mi je odvrnil, da to ni moja stvar." Cowell je dodal tudi, da se mu Cheryl že dolgo nič ne oglasi.