"23. 3. 2021. Najina Vittoria," sta objavila vsak na svojem Instagramu fotografijo Chiare z novorojenko v naročju.

Pozneje je Ferragnijeva objavila še video svojega soproga, kako od ganjenosti joka s hčerko v rokah.

33-letna Ferragnijeva in 31-letni Fedez sta nestrpno čakanje na popadke zadnje dni vestno objavljala na družbenih omrežjih, sta si pa vzela čas, da sta v petek priredila rojstnodnevno zabavo sinčku Leu, ki je upihnil tri svečke.

Fedez je bil pretekli mesec zaposlen tudi z nastopom na glasbenem festivalu v Sanremu, kjer je nastopil v duetu s Francesco Michielin.

Sanjska ljubezenska zgodba pred očmi javnosti

Ferragnijeva je ena najslavnejših modnih vplivnic na svetu, ki ji je uspelo s svojimi objavami na družbenih omrežjih narediti uspešno poslovno kariero. Poleg promocije različnih modnih znamk ima tudi svojo linijo luksuznih oblačil in modnih dodatkov.

Zakonca, ki običajno na Instagramu objavita vsak svoj korak, sta razpeta med Los Angelesom in rodno Italijo, pri čemer večji del časa preživljata v Milanu, kjer je Chiara ponoči tudi rodila.
Da vnovič pričakujeta otroka, sta sporočila oktobra.

Ferragnijeva in Federico Fernando Lucia, kot je Fedezovo rojstno ime, sta par od leta 2016, zaročila pa sta se maja 2017, ko je Fedez izbranko zaprosil med svojim koncertom. Poročila sta se 1. septembra 2018 na Siciliji, razkošna poroka pa je bil takrat dogodek leta v Italiji.

Kako vpliv na spletu spremeniti v javno dobro

Čeprav nekateri v Italiji par kritizirajo zaradi izpostavljenosti in prisotnosti na družbenih omrežjih, pa je po drugi strani Ferragnijeva skeptikom v tem letu pandemije zaprla usta, ko je s svojim vplivom naredila veliko za italijanski domači turizem v času, ko tujih turistov v državo praktično ni bilo.

Po nekaterih ocenah je s svojimi obiski in objavami v različnih pokrajinah svoje domovine državno blagajno obogatila za več milijonov evrov, galerija Ufizzi pa je po njenem obisku imela 27-odstotno rast obiska, predvsem mladih.

Novembra so milanske mestne oblasti Ferragnijevi in Fedezu podelile častno odličje Ambrogino d’Oro za njuno pomoč v času pandemije, ko jima je prek kampanj na družbenih omrežjih uspelo zbrati 4,5 milijona evrov za dodatne postelje v bolnišnicah po Milanu.