Mnogo reči o napadu naj bi mediji le napihnili, nekaj pa naj bi jih bilo povsem izmišljenih. Foto: EPA
Mnogo reči o napadu naj bi mediji le napihnili, nekaj pa naj bi jih bilo povsem izmišljenih. Foto: EPA

Potem ko so se v medijih pojavljale številne govorice, kako se je pretep zgodil - nekateri so domnevali, da je Chris pobesnel, ker naj bi bila Rihanna noseča, drugi, da se je le branil - to očitno ne moti mladega para.

Po poročanju spletne izdaje revije People naj bi mladi par po skoraj treh tednih, ki so pretekli od prepira, pozabil na vsa nesogasja in zdaj preživlja nekaj dni v enem izmed domovanj P. Diddyja. "Znova sta par, saj kljub prepiru njuna navezanost drug na drugega ni ugasnila. Še vedno se imata rada," je dejal neki njun znanec. Dodal je še, da Chris obžaluje incident, a je zelo srečen, da mu je pevka odpustila in da bosta poskusila znova, saj zdaj skupaj preživljata nekaj dni v Miamiju.

Rihannino odločitev, da odpusti Chrisu Brownu, podpira tudi njen oče, ki je dejal, da ji bo stal ob strani ne glede na to, kakšno pot bo izbrala. "Svoji hčerki bom vedno stal od strani in podpiral njene odločitve. Če se je tako odločila, jo podpiram."

Brown naj bi po telefonu poklical pevko iz Barbadosa na njen 21. rojstni dan, ki ga je praznovala 20. februarja in takrat naj bi sledil dolg pogovor, v katerem sta ugotovila, da njuna čustva še niso ugasnila.

C. R.