Chris Rock. Foto: Reuters
Chris Rock. Foto: Reuters

Komik in igralec Chris Rock je moral zaradi vsiljivca poklicati policijo. Zalezovalec se je povzpel po požarnih stopnicah njegovega stanovanja v Manhattnu in ga fotografiral ter snemal skozi okno. Takoj ko so newyorški policisti dobili klic, so na kraj poslali patruljo, a je vsiljivec do takrat že pobegnil. V poročilu so napisali, da jo je najverjetneje popihal, takoj ko ga je igralec opazil. Očividci so povedali, da je nepridiprav skočil na tla in pobegnil v belem mercedesu.

Čeprav je storilec za zdaj "na varnem", so organi pregona sprožili preiskavo. "Žrtev trdi, da je opazila vsiljivca, ki naj bi snemal in fotografiral skozi okno," so sporočili.

Smithova zaušnica

V svojem najnovejšem stand-up nastopu na platformi Netflix se je Rock po več kot letu dni medijskega molka o klofuti Willa Smitha na podelitvi oskarjev pošalil tudi na ta račun. Končno naj bi se sprijaznil s tem, da se je to zgodilo, obenem pa se je obregnil ob Smitha. Po njegovih besedah ni odgovoren za Smithovo jezo, saj ga je žena Jada Pinkett Smith zaznamovala takrat, ko ga je štiri leta varala s sinovim kolegom, nato pa iz tega še ustvarila oddajo.