Christina je novega fanta spoznala na snemanju plesnega filma Burlesque, v katerem nastopa skupaj s pevko Cher. Foto: EPA
Christina je novega fanta spoznala na snemanju plesnega filma Burlesque, v katerem nastopa skupaj s pevko Cher. Foto: EPA

Za revijo People je povedala: "Zveza je postala nezdrava, oba sva bila nesrečna, tako sem vedela, da moram to končati. Resnično nisem želela prizadeti Jordana in grozno sem se počutila, ker se je naša družina razšla."

Razhod tako tudi za pevko ni bil lahek, vendar, kot pravi, je to naredila zaradi svojega sina: "Ko si nesrečen v zakonu, so tvoji otroci tisti, ki najbolj trpijo." Dobitnica grammyja ima sicer tudi sama podobno izkušnjo, saj sta se njena starša ločila, ko je imela sedem let.

Srečno zaljubljena
29-letnica pa za pet let dolgo zakonsko zvezo ni dolgo časa žalovala, saj je priznala tudi, da je spoznala novo ljubezen: "Da, zaljubljena sem. Zabavam se in hodim na zmenke. Tega že dolgo časa nisem počela." Njen novi izbranec je Matthew Rutler, ki ga je spoznala na snemanju filma Burlesque, kjer je bil zaposlen kot asistent.

Par sta postala po tem, ko je Aguilera predložila vso dokumentacijo za ločitev, v zvezi pa napredujeta počasi, saj 29-letnica ne želi hiteti. "Matthew je zelo poseben človek, na snemanju filma sva sklenila res močno prijateljstvo. On je oseba, s katero se lahko več ur pogovarjaš po telefonu in sploh ne opaziš, da je že jutro," je o novi ljubezni za revijo People povedala Christina.

Spodaj si lahko ogledate rekleamo za film Burlesque in kako so paparaci ujeli Christino z novim fantom.