Na rdečih preprogah se je pojavila tudi s sprehajalno palico. Foto: EPA
Na rdečih preprogah se je pojavila tudi s sprehajalno palico. Foto: EPA

Igralki Christini Applegate so leta 2021 postavili diagnozo multiple skleroze, bolezen, pri kateri lastne imunske celice telesa napadejo možgane in hrbtenjačo, kar vodi tudi do težav pri hoji in govorjenju. V najnovejšem delu svojega podkasta Messy je spregovorila o občutkih, ki jo prevevajo.

"Ne uživam v življenju. Ne uživam več v stvareh," je iskreno delila 52-letnica in dodala, da je zaradi bolezni še vedno jezna. V zadnjem obdobju se počuti, kot da zapada resno depresijo. "Malo me straši, ker se zdi res fatalistično, kot da je 'konec' res tu. Trenutno sem ujeta v temo, ki je nisem občutila že verjetno okoli 20 let," je še povedala.

Zaradi težav z duševnim zdravjem se je odločila za obisk terapevta, kar je bilo po njenih besedah zanjo velik korak. Pred tem se je terapiji izogibala, ker se je bala tega, da bi se začela jokati in ne bi mogla nehati, poroča BBC.

Da se ljudem ne bi smilila, resnost svojega zdravstvenega stanja zmanjšuje, iz njega se tudi norčuje.

Zvezdnica je sicer požela občudovanje, ker je v zadnjih letih odkrito govorila o svojem zdravstvenem stanju in se na rdečih preprogah pojavila tudi s sprehajalno palico.