29-letni čelist je prvič postal oče. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
29-letni čelist je prvič postal oče. Foto: MMC/Miloš Ojdanić

S soprogo Tamaro, s katero sta se poročila junija ob znamenitem svečinskem srčku, sta pozdravila sina, ki je na svet prijokal včeraj ob 20.46. Prvorojenca sta poimenovala Val. "Tako mamica kot Val sta neverjetna in sem zelo ponosen nanju," je zapisal Šulić na Instagramu in nadaljeval: "Zame je bila neopisljiva in dramatična izkušnja ... Polna veselja, sreče, skrbi, solz, smeha in čustev ... Toliko čustev v enem dnevu. Rojstvo je za vedno obogatilo mojo dušo."

15. oktobra je na Instagramu sporočil, da otrok zamuja na svet. "Danes ima Tamara rok, a najin mali čudež naju pušča čakati," je zapisal Šulić.

29-letni violončelist in nekdanja slovenska manekenka Tamara Zagoranski sta se zaročila konec decembra 2016 na Novi Zelandiji, na začetku letošnjega leta pa sta napovedala, da pričakujeta tudi prvega otroka. Hrvaški mediji so tedaj poročali, da naj bi se njuna družina povečala septembra.

7. julija sta se poročila na eni izmed v zadnjem času najbolj znanih slovenskih lokacij, pri fotografiranju ob srčkovi poti pa sta ponosno pokazala tudi Tamarin nosečniški trebušček.