Coleen in Wayne Rooney se ne bosta ločila. Foto: EPA
Coleen in Wayne Rooney se ne bosta ločila. Foto: EPA

Tako je žena nogometašu, ki jo je varal s prostitutko, medtem ko je bila noseča, že drugič oprostila skok čez plot. Coleen naj bi mu zagotovila, da bo po morebitnem ponovnem njegovem varanju njune ljubezenske zveze konec za vekomaj.

Konec Waynovih zabav
Rooneyjeva je možu ob vrnitvi domov takoj postavila jasna pravila. Eno izmed pravil, ki naj bi jih Wayne sprejel, je, da ne sme več ponočevati skupaj s prijatelji, če si želi povrniti zaupanje svoje žene. Rooney je dejal, da je naredil veliko napako in da je dobil veliko lekcijo.

Coleen se je odločila možu dati še eno priložnost predvsem zaradi sina Kaia, obenem pa v težkih trenutkih - Coleenina 12-letna sestra, ki ima Rettov sindrom (zapleteno nevrološko motnjo), se namreč bojuje za življenje - potrebuje Waynovo podporo.

"Pustite naju na miru"
V petek sta Rooneyjeva podala skupno izjavo, v kateri prosita, da ju mediji pustijo na miru, saj se na vse pretege trudita rešiti svoj zakon: "Zadnji teden je bil zelo težak, tako za naju kot za najini družini," sta zapisala Coleen in Wayne.

Medtem ko so Tigerju Woodsu po aferi sponzorji drug za drugim začeli odpovedovati pogodbe, pa naj bi bili Waynovi pogodbi z znamkama Nike in EA Sports še vedno varni.