Courtney Cox smo pri nas nazadnje gledali v TV-seriji Urednica tabloida. Foto:
Courtney Cox smo pri nas nazadnje gledali v TV-seriji Urednica tabloida. Foto:

"Botoks? Mislim, da je fantastičen, pa tudi grozljiv," je bila zvezdnica Prijateljev iskrena v intervjuju za Marie Claire. "Mislim, izmislili so si to zadevo, s katero si videti, da nisi nikdar jezen. A moraš jo uporabljati v pravi meri."

O svoji lastni izkušnji z botulintoksinom tipa A, ki ga uporabljajo za glajenje obraznih gubic, 44-letna igralka priznava: "Enkrat sem šla k temu zdravniku in ta je takoj poskočil: Oh, naj vam samo dam injekcijo tu in tu, pa še tu ... In bila sem nesrečna. Mislim, sem igralka, moram vendar premikati svoj obraz!".

Courtney dodaja: "Ko se ljudje začnejo igračkati s svojimi čeli in ne morejo dvigniti obrvi, je to čudno. Ne da nisem preizkusila botoksa - a sovražila sem ga."

In bolj drastični posegi? Preden bi se lepa rjavolaska podvrgla skalpelu, bi morala najprej premagati večjo oviro: svojega soproga Davida Arquetta, ki jo ljubi prav tako, kakršna je. Igralec je namreč odločno proti plastičnim operacijam. "Zanj je to zares pomembno," pravi Courtney. "Obožuje proces staranja in misli, da je lep, zato sem pod pritiskom, da ne popravim ničesar."

C. R.