Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nogometaš, ki je kljub izpadu v Ligi prvakov vsem zatrdil, da ostaja v torinski ekipi, je včeraj z zasebnim letalom pristal v hrvaškem turističnem biseru.

Kot poročajo hrvaški mediji, zaljubljenca dopust preživljata v prestižni vili Šeherezada, v kateri prenočitev stane okoli 7.000 evrov. Video iz vile je na svojem Instragramu delila tudi nekdanja manekenka, ki naj bi jo nogometaš spoznal v eni izmed luksuznih madridskih trgovin, kjer je Georgina delala kot prodajalka.

Po zajtrku v pivnici Dubrovnik na otoku Lopud sta si privoščila počitek, zvečer pa sta v družbi prijateljev večerjala v znani dubrovniški restavraciji 360, kjer so ju ujeli tudi paparaci. Kombi ju je pripeljal do samega vhoda v restavracijo znotraj obzidja. Takšnega privilegija je bil po pisanju Dubrovačkega vjesnika deležen le papež Janez Pavel II., medtem ko sta se morala nemška kanclerka Angela Merkel in britanski princ Charles ter drugi svetovni voditelji do tja sprehoditi, kar le dokazuje, kakšen zvezdniški status uživa portugalski nogometni virtuoz.

Cristiano in Georgina naj bi se že kmalu vrnila v Italijo, saj Juventus 27. aprila čaka tekma proti Interju.