Ronaldo je v enem izmed intervjujev dejal, da bi si želel imeti sedem otrok. Foto: Reuters
Ronaldo je v enem izmed intervjujev dejal, da bi si želel imeti sedem otrok. Foto: Reuters

24-letna manekenka se je udeležila tedna mode na Gran Canarii, kjer je bila oblečena v črno mrežasto majico in zeleno oprijeto krilo. Takoj po objavi posnetka z rdeče preproge na družbenih omrežjih so se pojavila ugibanja, da je par znova v veselem pričakovanju.

Številni so ji takoj postavili vprašanja, ali je noseča, in dodali, da je zagotovo videti, kot bi bila, saj "je občutno bolj okrogla kot sicer". Ob fotografiji, ki jo je objavila na svojem profilu na Instagramu, pa si je z roko popolnoma zakrila trebuh, da bi, glede na mnenja uporabnikov družbenih omrežij, zakrila nosečniški trebušček.

Če je znana manekenka resnično znova noseča, bo to že peti otrok za nogometaša Cristiana Ronalda, ki je v preteklosti v intervjujih že dejal, da bi si jih želel imeti sedem.

Poleg hčerke, ki se je rodila novembra lani, ima nogometaš še 8-letnega sina Cristiana Ronalda Jr. in dvojčka Evo ter Matea, ki sta stara eno leto, vsi trije pa so bili rojeni s pomočjo nadomestnih mater, katerih identiteti nogometaš še vedno skrbno varuje.