Cristiano zadnje čase gole proslavlja s sesanjem palca - posvetilo sinčku. Foto: EPA
Cristiano zadnje čase gole proslavlja s sesanjem palca - posvetilo sinčku. Foto: EPA
Kaka, Celico, Lucas
Kaka in Celico sta se 11. junija 2008 razveselila rojstva malega Lucasa. Tokrat pričakujeta deklico. Foto: EPA

Ronaldov španski klub Real Madrid je v sredo zvečer v Ligi prvakov igral proti francoskemu Auxerru, na tekmi je s hat-trickom blestel njegov soigralec Benzema, en gol za končnih 4:0 pa je prispeval tudi portugalski nogometni virtuoz. Po doseženem golu je zmagoslavno dvignil roko, kot dojenček začel sesati palec in pogledal na tribuno. Le kam gleda Cristiano?

Kamera je sledila njegovemu pogledu in na tribuni odkrila nogometaševo mamo Dolores, ki pa je v naročju stiskala malega Cristiana Ronalda ml.! Oboževalci na spletnih forumih, posvečenih 25-letnemu nogometnemu zvezdniku, so takoj ugotovili, da je bilo prvič, da je sinček svojega slavnega očeta spremljal na nogometni tekmi.

Na začetku julija je Cristiano šokiral javnost, ko je na Twitterju objavil novico, da je postal oče. Ime matere Cristiana Ronalda ml., ki je na svet prijokal 17. junija, še vedno ni znano, vsi tisti, ki so se takrat spraševali, kako se bo močno zaposleni nogometaš odrezal kot oče samohranilec, pa so sčasoma dobili odgovor - za otroka skrbita predvsem Ronaldovi mati in sestra.

Brazilec Kaka bo dobil hčerko
Otrokovega prihoda pa se je razveselil še en Realov nogometaš, v tem primeru kar prihoda na svet. Brazilski zvezdnik Kaka je namreč sporočil, da z ženo Caroline Celico, s katero že imata dveletnega sinčka, pričakujeta še drugega otroka.

Caroline je v četrtem mesecu nosečnosti, Kaka pa je zapisal na twitter: "Z največjo radostjo potrjujem novico, da moja prelepa žena nosi najinega drugega otroka. Tokrat bo punčka!" Dodal je še, da imena za dojenčico nista izbrala, da pa si zelo želi zadeti takoj, ko se bo po poškodbi vrnil na igrišče, in gol posvetiti novi članici družine.