Življenje slavnih ni vedno preprosto ... Foto: Reuters
Življenje slavnih ni vedno preprosto ... Foto: Reuters
Tom Cruise in David Beckham
Dva 'kerlca' na broadwayski predstavi All My Sons, v kateri igra tudi Katie Holmes. Foto: Reuters

Hollywoodski zvezdnik je ugotovil, da mu je razkošni grad Bracciano v bližini Rima, v katerem se je leta 2006 poročil s Katie Holmes, tako pri srcu, da želi postati njegov lastnik. Po poročanju italijanskih medijev je za grad iz 15. stoletja, ki velja za enega najlepših v Evropi, pripravljen odšteti kar 40 milijonov evrov.

Katie in Tom sicer nista edina, ki sta za poročni kraj izbrala prav grad Bracciano. Pred njima je gostil tudi poroki kralja italijanskega popa Erosa Ramazzottija in švicarske manekenke Michelle Hunziker ter novinarke televizije CNN Christiane Amanpour in nekdanjega tiskovnega predstavnika ameriškega State Departmenta Jamesa Rubina.

Tom pa v zadnjih dneh ni usmerjen le v nakup nepremičnine, ampak se je očitno zazrl tudi vase in svoja pretekla dejanja. Spomnimo le nekaj najbolj bizarnih: skakanje po kavču pri Oprah Winfrey, obsedenost s scientologijo in ostra besedna vojna z igralko Brooke Shields.

Tom: Lahko bi kaj naredil drugače
Zdaj je v intervjuju za britanski Daily Mirror skrušeno priznal: "Mea culpa. (Moja krivda). V preteklosti je bilo nekaj stvari, ki bi jih lahko naredil bolje. Kljub temu pa je vsa medijska pozornost, ki je bila usmerjena vame, za eno stvar vendarle bila koristna: okrepila je mojo zvezo s Katie in naju še močneje povezala. Čeprav moram priznati, da me je toliko negativne kritike presenetilo. A Katie je tako samozavestna in močna ženska, da je pisanje medijev ni ganilo."

Suri izbirčna že pri dveh letih
In še novička o njuni hčerki, najbolj priljubljenem zvezdniškem otroku po Forbesu v Hollywoodu: starša temnolase Suri sta se potožila, da deklica na nikakor ne želi obleči hlač, ampak bi nosila le krilca in oblekice.

Tom je dejal: "Suri je glede tega zelo podobna svoji materi. Je zelo dobrovoljen in odprt človek, a hkrati tudi odločen. Če ji oblečemo hlače, si jih pri priči sleče in v roke vzame eno izmed mnogih oblekic."

Poleg tega ima dveletnica tudi že izbran okus za modo, vsaj Tom je prepričan v to: "Zadnjič ji je Katie pokazala lepe zlate superge, a Suri se je obrnila stran in dejala: 'Mami, saj so prikupne, a ti čevlji so za fante.'"

A. P.