Dani Alves in Joana Sanz leta 2021. Foto: AP
Dani Alves in Joana Sanz leta 2021. Foto: AP

Medtem ko nogometaševa nekdanja žena Dina Dinorah vztraja pri tem, da je Alves nedolžen, pa tudi zdaj že nekdanja partnerica Joana Sanz zadeve ne komentira.

Je pa vplivnica na Instagramu objavila fotografijo nekakšnega dnevniškega zapisa, v katerem se razhaja z nogometašem.

Zapis je začela z besedami, da je zaradi obtožb, s katerimi se sooča Alves, preživela grozne mesece.

"Želela bi si, da bi bile vrstice, ki so tukaj zapisane, polne ljubezni in sreče, a ni tako. To so bili grozljivi meseci, a vendar ne najtežji v mojem življenju, saj sem se že prej spopadala s številnimi viharji, temnimi in bolečinami. Občutek zapuščenosti in osamljenosti spet trka na moja vrata. Na tisoče neodgovorjenih 'zakaj'. Za svojega življenjskega sopotnika sem izbrala osebo, ki je bila v mojih očeh popolna."

Najbolj je vplivnico prizadelo to, da Alves ni takšna oseba, kot je mislila, da je. "Vedno je bil tam, ko sem ga najbolj potrebovala. Vedno me je podpiral v vsem, vedno me je spodbujal k rasti, vedno je bil ljubeč, pozoren. Tako težko mi je sprejeti, da me je ta oseba zlomila na tisoče koščkov."

Medtem ko je jasno nakazala, da ne bo več intimno povezana z nekdanjim zvezdnikom PSG-ja in Barcelone, pa nogometašu ne obrača hrbta. "Še vedno sem in bom tu, a na drugačen način. Ljubim ga in vedno ga bom ljubila. Kdor pravi, da je ljubezen pozabljena, se moti ali pa ni nikoli zares ljubil."

"Se pa imam rada, spoštujem in cenim veliko bolj. Odpuščanje razbremeni, zato si bom zapomnila čarobnost in sklenila to obdobje svojega življenja, ki se je začelo 18. 5. 2015."

Dani Alves je nekdanji nogometaš Barcelone, PSG-ja, Juventusa ... Foto: EPA
Dani Alves je nekdanji nogometaš Barcelone, PSG-ja, Juventusa ... Foto: EPA

Brez varščine za nogometaša
Ni znano, kdaj bo potekalo sojenje. Sodnik se je odločil za pripor brez varščine zaradi nevarnosti bega.

Domnevni napad naj bi se zgodil v noči s 30. na 31. december v priljubljenem nočnem klubu katalonske prestolnice, je poročila španskih medijev povzel AFP. Ženska je nogometaša prijavila 2. januarja, v prijavi pa je trdila, da se je je neprimerno dotikal, nato pa ji sledil do stranišča.

Nogometaš je potrdil, da je bil takrat v nočnem klubu, vendar je zanikal kakršno koli napačno ravnanje in za zasebno špansko televizijsko postajo Antena 3 na začetku tega meseca povedal, da ženske ni nikoli niti videl.