"Danielov odnos z Erin je poseben." Foto: AP

33-letnik, ki ga je leta 2001 pri 12 letih med zvezde izstrelila vloga glavnega junaka v filmski franšizi o čarovniku Harryju Potterju, in njegova pet let starejša izbranka pričakujeta prvega otroka. Britanski igralec Daniel Radcliffe je namreč potrdil, da je njegova dolgoletna partnerica Erin Darke noseča.

Do zdaj sta novico skrivala, a je Erin na sprehodu po New Yorku "izdal" nosečniški trebušček. Vir blizu paru je razkril, da se oba naraščaja zelo veselita, komaj naj bi čakala, da postanejo tričlanska družina. "Danielov odnos z Erin je poseben in vsi menijo, da bosta čudovita starša," je še delil neimenovan vir.

Upodobil je Weirda Ala Yankovica. Foto: AP
Upodobil je Weirda Ala Yankovica. Foto: AP

"Imam zelo lepo življenje," je lani priznal Radcliffe in se pohvalil, da z dekletom po skupni poti hodita že desetletje. V Michiganu rojena igralka, najbolj znana po vlogi v seriji Good Girl Revolt, je zvezdnika leta 2013 spoznala na snemanju filma Kill Your Darlings, pozneje sta še večkrat sodelovala, poroča BBC.

"Če in ko bodo moji otroci obstajali, bi mi bilo v veliko veselje, če bi bili na filmskih prizoriščih. Sanje bi se mi uresničile, če bi prišli na snemanje in ugotovili, da bi radi delali na področju umetnosti, bili del ekipe," je lani delil Britanec, ki je igral tudi v filmih Ženska v črnem (The Woman in Black), Mojstri iluzij 2 (Now You See Me 2) in Swiss Army Man. Obenem je poudaril, da so filmska prizorišča čudovit kraj, a za svoje otroke ne želi slave.

Najnovejši projekt Radcliffa je sicer glavna vloga v biografskem filmu Weird: The Al Yankovic Story, ki govori o komiku, ki je zaslovel s komičnimi lažnimi različicami klasičnih pesmi.