"Nikoli ne reci nikoli." Foto: Reuters
harry potter
Bomo slavno trojico lahko še kdaj videli v skupnem filmu? Foto: Reuters

Radcliffe se je med zvezde izstrelil še kot otrok, ko je dobil glavno vlogo v filmski adaptaciji knjig J. K. Rowling. Od takrat se je preizkusil v najrazličnejših vlogah, tako v filmih kot na odrskih deskah.

Njegov najnovejši film Now See You Me: The Second Act je znova povezan s čarovništvom, a tudi vrat Bradavičarke še ni dokončno zaprl. "Odvisno od scenarija," je dejal za Radio Times. "Sicer bi to res moral biti neverjeten splet okoliščin, a tudi Harrison Ford je najverjetneje kdaj nekaj podobnega dejal za Han Sola. Zato je zgolj moj trenuten odgovor ne, v prihodnosti je pa vse mogoče."

Vse ponovitve predstave razprodane
Predstavo Harry Potter: The Cursed Child si bo mogoče ogledati na londonskih gledaliških odrih, a Radcliffe dvomi, da si jo bo ogledal. "Nekako čudno se bi počutil, če bi bil tam. Ne želim si, da bi moja prisotnost kakor koli odvrnila pozornost od predstave."

Najbolj goreči oboževalci so si igro že ogledali, sicer pa bo na rednem sporedu od 30. julija naprej. O sami zgodbi še ni veliko znanega - izdali so zgolj, da se dogaja se 19 let po tem, ko so Harry, Ron in Hermiona pomahali Bradavičarki v slovo.

V glavni vlogi je Harryjev sin Albus, ki se težko spopada s slovesom, ki se drži njihovega priimka in družine. Več o zapletih in razpletu pa Rowlingova in prvi gledalci nočejo razkriti, saj želijo, da za vse ostane nekakšno presenečenje, poroča Independent.

Predstava je razdeljena na dva dela - v gledališče je treba priti dva večera zapored, vse ponovitve do maja 2017 pa so že razprodane.