DeVitu in Perlmanovi so se v zakonu rodili trije otroci. Foto: EPA
DeVitu in Perlmanovi so se v zakonu rodili trije otroci. Foto: EPA

Oboževalci igralskega para, katerih zakon je veljal za enega najtrdnejših v Hollywoodu, bodo veseli novice, da se Danny in Rhea trudita, da bi rešila svoj zakon.

Potem ko so ju prejšnji mesec paparaci ujeli skupaj na letališču, je zvezdnik filmov Dvojčka, Batman se vrača, Vojna zakoncev Rose in številnih drugih za ameriški People potrdil, da s soprogo želita rešiti zakon: "Rhea in jaz sva si zelo blizu. V bistvu še vedno skupaj - ne živiva skupaj, a sva še naprej skupaj."

Čeprav razloga za ločitev igralca nista nikoli razkrila, se govori, da Rhea ni več mogla prenašati Dannyjevega varanja.

Ljubezen na prvi pogled
Ko so DeVita nekoč vprašali, kaj je skrivnost srečnega zakona, je odgovoril, da o tem noče preveč premišljevati. "Ljubezen. Mislim resno. Ampak, veste kaj? Kdo ve. Skrivnost uspeha je, da ne skušaš nikdar tega ugotoviti."

67-letni Danny se je s tri leta mlajšo igralko, ki se je spomnimo predvsem iz humoristične serije Na zdravje, poročil leta 1982 - potem ko sta že prej živela skupaj 12 let. Spoznala sta se leta 1970, ko si je šla Perlmanova ogledat predstavo na Broadwayu, v kateri je igral njen bodoči mož. Skupaj sta se preselila po pičlih dveh tednih poznanstva.