Tudi novico o prvem otroku je objavil na socialnem omrežju. Foto: EPA
Tudi novico o prvem otroku je objavil na socialnem omrežju. Foto: EPA

Novico je javnosti sporočil kar prek prek socialnega omrežja Twitter, kjer je zapisal: "Ko sem že pomislil, da ne moreva biti srečnejša, se je vesolje odločilo, da najini hčerki nameni še brata ali sestro." Ni pa sporočil, kdaj naj bi novi član družine prijokal na svet.

James tudi sicer pogosto objavlja komentarje glede svoje hčere oziroma očetovstva. Prejšnji mesec je tako ob Olivijinem rojstnem dnevu zapisal: "Kliše o očetovstvu, ki zares drži, je, da gre zelo hitro. Vse najboljše za prvi rojstni dan, malčica. Rad te imam bolj kot ..."

James in Kimberly sta postala par od leta 2009, le mesec po tem, ko se je igralec ločil od svoje prve žene Heather McComb. Leta 2010 sta se po tradiciji kabale poročila v Izraelu. Takrat je James zapisal: "Najboljši dan mojega življenja do zdaj."

Prvi skupni otrok za Bruca in Emmo
Že nekaj časa je minilo, odkar je Bruce Willis nazadnje menjal plenice, vendar, kot kaže, jih bo kmalu moral znova. Z ženo Emmo namreč pričakujeta prvega skupnega otroka. "Par je presrečen. Komaj čakata, da dobita novega člana družine," je vir povedal za revijo People. Naraščaj pričakujeta na začetku prihodnjega leta.

56-letni igralec ima sicer že tri otroke iz prejšnjega zakona z igralko Demi Moore, 23-letno Rumer, 20-letno Scout in 17-letno Tallulah. Za Emmo, modno oblikovalko in nekdanjo manekenko za spodnje perilo, ki je od moža mlajša 23 let, pa bo to prvi otrok.