Foto: AP
Foto: AP

Kot poroča People, je 51-letni igralec, producent, režiser in scenarist Perry 4-urni dogodek financiral iz lastnega žepa, njegovi zaposleni pa so pri izdajanju paketov pomagali prostovoljno.

Nekateri avtomobili so pred studiem čakali že 12 ur pred samim dogodkom – da bi namreč upoštevali vse smernice za zajezitev širjenja novega koronavirusa, je bilo stvari mogoče prevzeti zgolj iz avtomobila, vsi zaposleni, ki so pomagali pri izdaji, pa so bili predhodno testirani na okužbo.

"Tylerju se je lomilo srce, ko je videl, koliko ljudi po državi je stalo v vrsti za pakete hrane, zato se je odločil, da bo svoji lokalni skupnosti v Atlanti pomagal," je dejal vir blizu zvezdnika. "Upa, da bo to spodbudilo tudi druge, ki imajo možnost pomagati, da v prazničnem času tega že tako težkega leta pomagajo po svojih močeh."

Odkar je leta 2006 ustanovil lastno dobrodelno fundacijo in leta 2008 v Atlanti odprl lasten studio, se zvezdnik ves čas trudi, da bi pomagal skupnosti, in vsem poskuša zagotavljati enake možnosti – tako v svetu filma kot sicer.

Perry je že julija letos podaril 1000 darilnih kartic za supermarket – takrat mu je pri predaji pomagala policija, ki jih je prejemnikom dostavila neposredno na dom. Avgusta pa je lokalni dobrodelni organizaciji, ki brezdomcem zagotavlja produkte za osebno higieno, podaril kombi. Poleg tega je letos med drugim pokril stroške zasebnega letala, s katerim se je družina Georgea Floyda lahko udeležila pogreba, poravnal pa je tudi pogrebne stroške za Raysharda Brooksa in Secoriee Turner.