Donald Trump svoje pričeske ne namerava spremeniti. Foto: EPA
Donald Trump svoje pričeske ne namerava spremeniti. Foto: EPA
Donald in Melanija
Donald svojo soprogo naravnost obožuje. Foto: EPA

Ameriški mogotec je v intervjuju za CNN-ovo oddajo Piers Morgan Tonight na provokativno vprašanje, ali bi se bil pripravljen odpovedati posteljnim užitkom za veliko vsoto denarja, dodal: "Moram imeti dom, kamor se vračam. Spoštujem ženske, menim, da so prečudovite, jaz pa imam neverjetno soprogo."

Trump, ki je od leta 2005 srečno poročen s 24 let mlajšo Slovenko Melanijo Knavs (v ZDA je znana kot Melania Knauss), priznava, da je velik ljubitelj žensk, da pa nikoli ni podlegel alkoholu, mamilom in cigaretam.

Uspešen poslovnež je znan tudi po svoji ne ravno posrečeni pričeski, ki pa jo kljub številnim posmehovanjem in kritikam nikakor ne namerava spreminjati. Trump, ki je zelo ponosen na svojo pričesko, meni da je ta neločljiv del njegove identitete: "Ko me nekdo vpraša, zakaj se ne ostrižem, rečem, da je moja pričeska zelo pomemben del moje identitete, srečen sem zaradi nje."

Kličite me Donald, in ne dedek!
Čeprav bo Donald kmalu v tretje postal dedek - njegova hči Ivanka pričakuje svojega prvorojenca -, 64-letnik priznava, da mu vloga dedka še vedno predstavlja nekaj težav: "Težko prenašam to besedo - dedek. Ne počutim se tako, ampak to je v redu. Svojega prijatelja, ki je prav tako dedek, sem vprašal, kako se on znajde v tej situaciji, in rekel je, da je svojim vnukom naročil, da ga kličejo Steve. To bom naredil tudi jaz, rekel bom, naj me kličejo Donald."