Bell se je preizkusil tudi kot glasbenik. Foto: AP
Bell se je preizkusil tudi kot glasbenik. Foto: AP

Drake Bell je sodniku v ameriškem mestu Cleveland priznal, da se je neprimerno vedel in ogrožal mladoletnico, pošiljal pa ji je tudi neprimerna sporočila. Podrobnosti njegovega početja zaradi dogovora med obrambo in tožilstvom niso znane, a glede na hitro priznanje krivde je šlo za precej očitno zlorabo.

Bell je najbolj znan po svojih vlogah v mladinskih serijah, predvsem v priljubljeni seriji Drake in Josh ameriške mladinske in otroške televizije Nickelodeon. Z mladoletnico sta se dobro poznala in si več mesecev dopisovala, takrat ji je Bell tudi poslal neprimerne slike in sporočila.

Sodnik bi mu lahko dodelil do 18 mesecev zaporne kazni in 5000 evrov denarne kazni, a bo zaradi priznanja in sodelovanja s tožilstvom gotovo nekoliko bolj milosten. Gotovo pa bo imela obsodba slabe posledice za kariero igralca, ki je že tako imel težave s prebojem na veliko platno in pomembnejše televizijske vloge. To sicer ni prvo igralčevo srečanje z zakonom, saj ga je nekdanja partnerica Melissa Lingafelt obtožila psihičnih in fizičnih zlorab.