Drew Barrymore je že pred časom razkrila, da si želi prvorojenki Olive dati bratca ali sestro. Foto: Reuters
Drew Barrymore je že pred časom razkrila, da si želi prvorojenki Olive dati bratca ali sestro. Foto: Reuters

38-letna igralka je predstavnikom sedme sile na galaprireditvi v losangeleškem okrožnem muzeju umetnosti prejšnjo nedeljo namignila, da si želi razširiti družino. Kot je septembra povedala za revijo InStyle, je bila sama edinka in se je pogosto počutila osamljeno. "Nekateri uživajo v samostojnosti, a jaz si želim, da bi moji otroci imeli družbo za igro." Dodala je, da je vesela, da ni hitela z otroki: "Zadovoljna sem, da sem živela tako polno življenje, preden sem se ustalila in ustvarila družino."

V filmih že več kot tri desetletja
Drew je potomka igralske rodbine Barrymore, njen dedek je bil veliki John Barrymore. Prvič je v oglasu igrala pri komaj 11 mesecih, zaslovela pa je v vlogi Gertie v Spielbergovem (slavni režiser je tudi njen boter) E. T. vesoljčku leta 1982, ko je imela komaj šest let. Danes je uveljavljena tudi kot režiserka in producentka z lastno hišo Flower Films, ima svojo linijo ličil in je menda prava poznavalka vin.

Njeno otroštvo je bilo precej burno, že zelo zgodaj se je srečala z mamili in alkoholom in bila dvakrat na zdravljenju. Leta 1990 je izdala avtobiografijo Little Girl Lost (Izgubljena deklica). Tudi zasebno življenje simpatične Drew je bilo precej razgibano, pri 16-ih se je zaročila z Lelandom Haywardom, nato je sledilo razmerje z glasbenikom in igralcem Jamiejem Waltersom. Prvič je bila poročena z lastnikom bara Jeremyjem Thomasom, a je zakon trajal le dva meseca. Potem je bil njen mož komik Tom Green, a je bila njuna sreča prav tako kratkoročna. Nato je sledilo dolgoletno razmerje z bobnarjem zasedbe The Strokes Fabriziem Morettijem, potem pa se je zaljubila v igralca Justina Longa.

Sedanjega moža Willa Kopelmana, sina nekdanjega direktorja podjetja Chanel Arieja Kopelmana, je spoznala v začetku leta 2011. Poročila sta se junija lani, septembra pa se jima je rodila Olive.