Foto:
Foto:
Na nastopih je Britney večkrat pomerila poročno obleko. Na pravi poroki je imela obleko brez naramnic.
Britney z možem in njegovim otrokom iz prejšnje zveze.

Federline je ujel srce 22-letne zvezdnice kot plesalec med njenimi nastopi. Tiskovni predstavnik pevkine založbe Jive je potrdil, da se je varovanka njegove založbe res poročila, in sicer v soboto.

Uradno naj bi bila poroka decembra
Poroka, o kateri se je že veliko govorilo, je bila uradno napovedana za decembra, vendar zaljubljenca nista mogla čakati in sta se že poročila. Obred je bil v neki zasebni hiši v mestu Studio City. Zaročenca sta svoje starše povsem presenetila, saj sta se poročila kar v hiši krojača, ki je ženinu izdelal smoking. Krojač naj bi bil nekdanji mož Britneyjine načrtovalke poroke.

Obleka brez naramnic
Britney naj bi na poroki nosila prekrasno belo obleko brez naramnic oblikovalke Monique L'Huiller, z dolgim pajčolanom in tiaro. V rokah je nosila šopek roza in belih vrtnic. Slovesnoti se je udeležilo le 20 sorodnikov in najbližnjih prijateljev slavne pevke in plesalca. Ko sta dahnila usodni da, sta si izmenjala prstane in plesala ob pesmi skupine Journey City by the Bay. Kasnejša zakuska ni bila preveč zvezdniška, saj so se gosti mastili s piščancem, zarebrnicami, kanapajčki iz rakcev in solato.

Po besedah ljudi, ki so bili na poroki, sta ob koncu obreda jokala tako nevesta kot ženin.

Pred dobrimi sedmimi meseci se je poročila z ljubeznijo iz otroštva
To je za Britney že druga poroka letos, saj je na drugi dan letošnjega leta usodni da dahnila prijatelju iz otroštva, Jasonu Alexandru. Zakon je trajal samo tri dni, saj je nevestina družina zahtevala razveljavitev poroke.

Zaročena dva meseca po prvem srečanju
Zaljubljenca sta se zaročila julija, dva meseca po tem, ko sta se spoznala. 26-letni srečni ženin ima dva otroka iz prejšnje zveze z igralko Shar Jackson.