Ivica Kostelić je dobil drugega sina. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Ivica Kostelić je dobil drugega sina. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic

"Ta mali fantek je dobil brata," je na Facebooku zapisal Ivica in tako delil veselo novico z oboževalci in prijatelji. K zapisu je dodal fotografijo prvorojenca Ivana, ki bo kmalu dopolnil dve leti.

Ivica je pred kratkim v intervjuju za Jutarnji povedal, da bo oba sinova vzgajal v športnem duhu in da ju bo spodbujal v športih, ki ju bodo zanimali: "Ni zaman besedna zveza v zdravem telesu zdrav duh."

Marca je v intervjuju za MMC komentiral svoje besede iz leta 2012, ko je dejal, da ne želi, da se sin ukvarja s smučanjem: "Ne vem, to je na neki način njegova odločitev, mogoče, če res izrazi to željo in nagnjenost do tega, ga bom vsekakor podprl in mu pomagal, kolikor se da. A glede na vse, kar sem moral v svoji karieri z vsemi poškodbami prestati jaz, kar morajo prestati vsi, kariera smučarja ni nekaj, kar bi kateri koli starš želel za svojega otroka.

Ivica Kostelič in nekdanja islandska smučarka Elin, ki sta v zvezi od leta 2006, sta zvezo okronala s poroko leta 2014. Poročila sta se v Zagrebu pred okoli 150 svati in prijatelji.