Ashton je bil šest let očim trem Demijinim hčerkam, oktobra 2014 pa je prič postal oče. Foto: EPA
Ashton je bil šest let očim trem Demijinim hčerkam, oktobra 2014 pa je prič postal oče. Foto: EPA
Kutcher in Kunisova sta se spoznala na snemanju serije Oh, ta sedemdeseta! Foto: Reuters

"Mislite, da že veste, koliko lahko ljubite drugo osebo, potem pa imata skupaj otroka in se začnete zavedati, da ne veste. Gre za neskončno nagrado," je dejal Kutcher pred časom v pogovoru z Ellen DeGeneres. "Na to gledam kot na največjo priložnost v svojem življenju," je še dodal nekdanji zvezdnik serije Dva moža in pol.

Kutcher še priznava, da je bila najbolj neverjetna stvar po rojstvu hčerke njegova partnerica Mila. "Je najboljša mama na svetu. Vsak dan grem na delo in ko se vrnem, je ona popolna," je priznal igralec. Veliko spremembo pa je doživela tudi Kunisova.

"Vse je drugače - od dejstva, da si srečen, ko lahko spiš šest ur, do ideje, da si odgovoren za to neverjetno, malo človeško bitje, za katero ne moreš verjeti, da je tvoje," je priznala Kunisova v pogovoru za Business Insider.

32-letna Mila in pet let starejši Ashton se poznata že vrsto let, saj sta bila soigralca v humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta! Nato so se njune poti razšle, Ashton je bil vrsto let v zvezi z Demi Moore, Mila pa z Macaulayjem Culkinom, a aprila leta 2012 so se pojavile govorice, da sta postala par. Od takrat sta neločljiva.

Kutcher in Kunisova pa sta ljubljenca občinstva že od nastopanja v seriji Oh, ta sedemdeseta!, kjer sta igrala par. "Moj prvi pravi poljub je bil z njim na snemanju serije. In v seriji je bil tudi maturantski ples in moj spremljevalec z njega je pozneje postal moj zaročenec. Lahko celo rečem, da sva šla skupaj celo na maturantski ples," je nekoč dejala Kunisova in dodala: "Čeprav mislim, da sem šla po snemanju tiste epizode domov z nekom drugim. Ampak ne govoriva o tem."