Situacije ne bosta več komentirala. Foto: AP
Situacije ne bosta več komentirala. Foto: AP

Ellie Goulding je oboževalcem na družbenih omrežjih razkrila, da sta se z možem Casparjem Joplingom že pred časom "zasebno" ločila. To novico je delila šele zdaj, ker se ji je zdelo, da ji glede na poplavo govoric v tabloidih ni preostalo drugega. "Ostajava tesna prijatelja in uspešno sodelujeva kot starša. Za svojega sina želiva le najboljše," je zapisala 37-letna britanska pevka in dodala, da si oba želita ohraniti zasebnost družine.

Oglasil se je tudi njen nekdanji mož, s katerim sta se zaljubila leta 2017 in poročila dve leti pozneje na bleščečem obredu, na katerem so se zbrali številni zvezdniki in člani kraljeve družine.

"Najina ožja družina in bližnji prijatelji to vedo, sicer pa sva se odločila, da storiva vse, kar je v najini moči, da to ostane zasebno," je napisal 32-letni trgovec z umetninami, ki se je tako kot zvezdnica čutil dolžnega, da spregovori o njunem trenutnem odnosu. Tako namreč upa, da bodo tabloidna ugibanja izginila, poroča Sky News.

Nekdanja zakonca, ki sta leta 2021 na svet pozdravila prvorojenca Arthurja, sta se tako že vnaprej vsem zahvalila za spoštovanje njune zasebnosti in poudarila, da tega ne bosta več komentirala.

Glasbenica je bila v preteklosti v zvezi z Dougiejem Poynterjem, članom skupine McFly , radijskim voditeljem Gregom Jamesom, didžejem Skrillexom in igralcem Jeremyjem Irvinom. Govori se tudi, da se je nekaj pletlo med njo in Edom Sheeranom.